Arrasa a les xarxes

El vídeo viral de Lory Money rapejant per 'Puigdemoney'

'España me ataca, pues toma pan tumaca': la paròdia de Puigdemont

{Lory} {Puigdemoney} {Independent} gucci {gang} {Remix}

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Lory Money, un senegalès que va arribar en pastera el 2006 i cinc anys després es va convertir en un conegut raper de Youtube, ja que va arribar a tenir més d'11 milions de visualitzacions en algun dels seus vídeos, torna a arrasar. Ara, l'autor de Santa Claus Ola Ke Ase s'ha ficat en la pell de Puigdemont, rebatejat com a Puigdemoney per al tema Independent (Gucci Gang Remix), un clip de poc més d'un minut publicat al seu perfil de Facebook

Notícies relacionades

En el clip, el raper Lory Money, que viu a València, apareix recorrent una carretera de Brussel·les amb una perruca a l'estil Puigdemont i amb una ampolla de Freixenet a la mà, mentre pronuncia frases com Me ha votado mucha gent, lo siento, Rajoy menYo quiero nuevo país, sin turistas haciendo pisEspaña me ataca, pues toma pan tumaca, madafakaQuiero país new i Yo empecé el prucés.

Lory Money va començar venent pel·lícules al carrer quan va arribar a Espanya, i cinc anys després es va convertir en un conegut raper. Ha fet de la música la seva feina i el 2013 va firmar un contracte amb Universal.