La model infectada per un tampó perdrà la segona cama

Lauren Wasser comunica cinc anys després de la primera amputació que pateix un "dolor insuportable diàriament"

lauren-wasser

lauren-wasser

1
Es llegeix en minuts

La model californiana Lauren Wasser, de 29 anys, perdrà la segona cama com a conseqüència d'una infecció derivada de l'ús d'un tampó. L'any 2012, ja va perdre la cama dreta a conseqüència de la síndrome de xoc tòxic -un trastorn poc freqüent provocat per la intoxicació amb una toxina bacteriana després d'utilitzar un tampó.

Ara, cinc anys després, els metges li han comunicat que li hauran d'amputar l'extremitat esquerra, segons ha explicat ella mateixa a la revista 'In Style'. "Pateixo un dolor insuportable diàriament. D'aquí uns mesos, inevitablement, m'amputaran l'altra cama. No hi puc fer res. Però el que sí que puc fer és assegurar-me que no li passi a altres dones", ha declarat.

Notícies relacionades

La model nord-americana està al capdavant d'una campanya per promulgar una legislació que insti els fabricants d'higiene femenina a divulgar exactament què contenen i quins són els seus efectes a llarg termini. "Tenint en compte que la vagina és la part més absorbent del cos d'una dona i és una porta d'entrada a molts dels nostres òrgans vitals, és crucial que els consumidors coneguin la realitat del que els podria passar", afirma.

 

Temes:

Models