LA HISTÒRIA DE LUKEN

Un pare es pinta les ungles per recolzar el seu fill de 5 anys

Lamenta en un 'post' que s'ha fet viral a Facebook que els companys de classe diguin "marieta" al nen

"Demano als pares que pensin en la mena d'idees que estan implantant en aquests cervellets en ple desenvolupament"

pintauas

pintauas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

"Al meu fill li encanta pintar-se les ungles i jo li dono suport deixant que me les pinti a mi". Així comença la carta que un pare basc va publicar a Facebook aquest dilluns fa just una setmana. La missiva ja ha sigut compartida gairebé per 39.000 persones i s'ha convertit en una de les històries més comentades de la xarxa social. Tracta de Luken, un nen de cinc anys que estava trist perquè els seus companys de classe es ficaven amb ell perquè li agrada pintar-se les ungles.

Així que el seu progenitor, Jesús Fernando Ruiz Moneo, de Bedia (Biscaia), va decidir fer-se unes fotos amb el nen, tots dos amb una manicura ben acolorida, i pujar-les a les xarxes per queixar-se de la situació.

"Ho faig -explica-, perquè últimament demana que els hi netegem abans d'anar a l'escola perquè alguns dels seus companys de classe de 5 anys se'n burlen i comenten que és una nena o un marieta, i ell es posa trist".

"El problema el té el que mira sense veure-hi"

La missiva prossegueix així: "Vam intentar convence'l que el problema el té el que mira sense veure-hi, però és dur veure'l així. Tot i que el que més m'entristeix a mi és l'estat del cervell d'aquests nens que sens dubte estan sent encaminats cap a unes idees retrògrades, antiquades i sexistes".

Notícies relacionades

Per això, el pare del petit Luken demana als que també tenen fills com ell, que "pensin en la mena d'idees que estan implantant en aquests cervellets en ple desenvolupament i quines cicatrius els provocaran. A més del que costarà esborrar-les, si és que això és possible".

Al final, dos visques, un per les ungles de colors i un altre per Luken.