La mare del nen del 'bullying', sota sospita

Kimberly Jones ha sigut acusada de racista i d'intentar lucrar-se amb el dolor del seu fill, protagonista d'un vídeo viral

combo-keaton

combo-keaton

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La història de Keaton Jones, un nen nord-americà víctima d'assetjament escolar, protagonista d'un vídeo reproduït més de 22 milions de vegades, ha fet un gir de 180 graus. Després de guanyar-se l'afecte de milers de persones i fins i tot de nombroses personalitats, com l'actriu Eva Longoria i el jugador de bàsquet Lebron James, que van tuitejar missatges de suport per al nent; aquestes mateixes xarxes socials s'han girat contra la mare de Keaton.

Kimberly Jones, la dona que va gravar el seu fill explicant entre llàgrimes les experiències debullyingque pateix diàriament a la seva escola de Tennessee, ha sigut criticada per intentar guanyar diners a costa del dolor del seu fill. I és que la dona presumptament va iniciar una campanya de micromecenatge a través de GoFundMe per recollir diners per al seu fill, molt criticada per nombrosos internautes que li van retreure aquesta lucrativa iniciativa.

Aquesta campanya i una altra de similar, que ja havia recollit uns 58.000 dòlars per a la futura educació de Keaton sense el permís de la mare del menor, han sigut congelades per part de la plataforma al sospitar que podien ser fraudulentes.

Per si l'assumpte no era prou tèrbol, la mare del nen assetjat a l'escola també ha sigut acusada de racista. Algunes publicacions mostren Jones amb una bandera confederada i criticant aquells que denuncien el racisme en la societat nord-americana. "Ella predica contra l'assetjament quan ella és la primera assetjadora", denuncia una tuitera, que mostra algunes imatges compartides per Jones a la seva pàgina de Facebook.

Notícies relacionades

Alguns usuaris han recuperat missatges racistes de Jones a Facebook: "Si no esteu sagnant, amb els ossos sobresortint i podeu respirar, ¡pareu de plorar!", va escriure la mare de Keaton en un dels seuspostsfent referència a la comunitat afroamericana.

La germana de Keaton, Lakyn Jones, ha sortit al pas de totes aquestes acusacions a Twitter afirmant que ni són una família racista ni han iniciat cap campanya a internet per guanyar diners amb el vídeo de Keaton.