METAMORFOSI A INSTAGRAM

Sahar Tabar: "Només m'he operat tres vegades i no em vull assemblar a Angelina Jolie"

joliedoble

joliedoble

1
Es llegeix en minuts

La jove iraniana Sahar Tabar -de qui la imatge es va fer viral fa uns dies per la seva suposada transformació per assemblar-se a Angelina Jolie- assegura que ni es vol assemblar a l'actriu ni s'ha operat 50 vegades, com van publicar alguns mitjans. 

Notícies relacionades

La noia, de 22 anys, ha explicat que només ha passat pel quiròfan en tres ocasions: per operar-se el nas, els llavis i sotmetre's a una liposucció. "Les persones que parlen sobre les meves fotos probablement viuen al segle XVIII i no han sentit parlar de la tecnologia i el maquillatge, per això estan tan sorpresos", afegeix Tabar. La noia explica que cada vegada que publica una foto a Instagram transforma la seva cara de forma "més i més graciosa" i aclareix que és una forma d'expressió artística. "Els meus seguidors saben que no és la meva cara real". 

Tabar assegura que no pretén assemblar-se a ningú, ni a Angelina Jolie, ni a La núvia cadàver de Tim Burton, com alguns l'havien batejat a la xarxa. "Entenc que tinc alguna cosa en comú amb elles, però jo soc la meva musa i no és el meu objectiu assemblar-me a algú", afirma.