FAN INESPERAT

Maduro anuncia que "aviat" anirà a Madrid per participar en 'Zapeando'

El líder chavista es desfà en elogis pel programa de La Sexta i felicita l'equip pels seus mil programes

undefined41033760 television  programa zapeando171123131114

undefined41033760 television programa zapeando171123131114

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

El president de Veneçuela, Nicolás Maduro, va anunciar ahir que «aviat» viatjarà a Madrid per participar en el programa Zapeando, distès magazín diari que ofereix La Sexta. Ho va fer en una intervenció televisiva, que va aprofitar per felicitar els presentadors d’aquest espai, del qual és fan des de fa temps.

    

Aquest magazín d’Atresmedia compleix avui mil programes en antena, i el líder chavista no va deixar passar l’ocasió d’alabar-lo. «És un programa d’humor, d’ironia, és extraordinari, voldria que a Veneçuela hi hagués un programa així, extraordinari. Jo gairebé sempre el veig [...] i ric molt», va afirmar Maduro.

    

El mandatari va saludar pels seus noms i va felicitar cadascun dels presentadors de Zapeando, sobretot el periodista Quique Peinado. «Des d’aquí li envio una salutació. Ja saps, Quique, digue-li a Rajoy allò que saps. Quique és el meu contacte secret amb Rajoy», va fer broma Maduro.

    

«Seguirem en contacte i seguiré disfrutant de vostès, i jo crec que molt aviat estaré a Madrid. Anuncio un viatge a Madrid per participar en un programa especial de Zapeando», va afegir el dirigent bolivarià, sense especificar detalls sobre aquest possible viatge a Espanya.

    

Notícies relacionades

A més de conèixer a la perfecció la televisió espanyola en general, Maduro és un assidu seguidor de La Sexta. En diverses ocasions ha mostrat admiració per Jordi Évole i el seu Salvados, al qual va concedir una entrevista que es va emetre en dues entregues el 12 i el 19 de novembre. 

Segueix Extra a Facebook