MOMENT VIRAL

Els 'ángeles' també cauen

La relliscada d'una supermodel de Victoria's Secret protagonitza l'anècdota divertida de la desfilada en Xangai

La model Ming Xi cau en meitat de la seva desfilada per a Victoria’s Secret, ahir. / Youtube

1
Es llegeix en minuts

Glamurllenceriaespectacle àngels vinguts d'algun regne celestial. Victoria's Secret delectava aquest dilluns propis i estranys amb el seu Fashion Show, un dels moments més esperats de l'any per als professionals -i aficionats- de la moda i de l'espectacle. Aquest any tocava a Xangai i el mercat asiàtic que, no exempt de polèmica, ha acollit el batre de les ales de desenes de supermodels en roba interior, i que han desfilat per la passarel·la.

Notícies relacionades

Però no tot ha sigut fascinació per les models i els seus models, sinó que també hi ha hagut un moment d'imprevista gresca, quan una de les 'top model', la xinesa Ming Xi, ha tingut una aparatosa relliscada i ha caigut de cara a la passarel·la.

Quan la noia va començar a desfilar davant el deliri del públic, i movia el seu llarg vestit, l'àngel va perdre l'equilibri i va caure de forma gens gràcil davant de les 18.000 persones que seguien el xou en directe. Davant l'estupefacció de els presents, i de la mateixa model, la seva companya Gizele Oliveira va anar ràpidament per socórrer-la. Malgrat el desagradable i poc glamurós moment, Xi es va refer i va poder acabar la desfilada sense més problemes, i sense perdre el somriure.