ELS 'ÀNGELS' ESCALFEN MOTORS

Així va ser el càsting de Victoria's Secret

El mediàtic xou se celebrarà a Xangai i arribarà a les nostres cases de la mà de la cadena del grup Kiss Media la matinada del dimarts 28 al dimecres 29 de novembre

Per a les models és l’esdeveniment de l’any i totes volen ser al lloc on mig món tindrà posada la mirada. / DKISS

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca

Queden un parell de setmanes perquè els àngels de Victoria’s Secret despleguin les seves ales. El mediàtic xou, que per primera vegada se celebrarà a l'Àsia, concretament a Xangai, arribarà a les nostres cases de la mà de la cadena DKiss, que l'oferirà en obert i coincidint amb l'emissió de la CBS la matinada del dimarts 28 al dimecres 29 de novembre.

Perquè tot surti perfecte durant la macrodesfilada, la popular firma de llenceria ha seleccionat minuciosament les models que brillaran a la passarel·la amb un dels càstings més durs del món de la moda. I és que el somni de qualsevol professional és participar en aquest fashion show, i per això la majoria no dubta a sacrificar-se durant setmanes.

Models favorites

Notícies relacionades

Són diverses les supermodels que aquest any desfilaran per primera vegada al costat d'altres de més veteranes com Adriana Lima, Alessandra Ambrosio i Taylor Hill. Altres, com la madrilenya Blanca Padilla, ho faran per segona vegada. Blanca Padilla,

El cartell d'àngels també inclou Lais Ribeiro –l'elegida per lluir el Champagne Night Fantasy Bra, un disseny exclusiu de la marca de joies Mouawad valorat en dos milions de dòlars–, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio i Stella Maxwell, així com altres sorpreses encara per confirmar.