PETICIÓ A CHANGE.ORG

Recollida de firmes per corregir el "masclisme" de Pablo Motos

'Código Nuevo' demana que Antena 3 li pagui un curs de feminisme al seu presentador estrella

lupyzwerkkfjzna-800x450-nopad

lupyzwerkkfjzna-800x450-nopad

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

"¿Com és possible que una cadena de televisió com Antena 3, que presumeix de tenir 'tolerància zero contra el maltractament', permeti els comentaris i actituds masclistes d'un dels seus presentadors estrella?". Així comença la petició que la publicació on line Código Nuevo ha posat en marxa a la plataforma Change.org per recollir firmes perquè "Antena 3 li pagui un curs de feminisme a Pablo Motos".

El text, que ja han subscrit més de 8.700 persones, continua així: "No és cap secret. Pablo Motos és incapaç d'entrevistar una dona sense analitzar el seu físic. Sense que siguin excessivament visibles els missatges de "guapa, bonica" deixant clar que no importa la feina que faci, sinó els atributs femenins de què disposi.

"Ja no ens sorprèn veure desfilar per El hormiguero cossos en biquini, per a alegria de Pablo Motos, mentre el públic xiula com si es tractés d'un mercat medieval".

Notícies relacionades

"És per això que demanem que la cadena pagui a Pablo Motos un curs sobre feminisme per tractar de sensibilitzar-lo. Si és que encara hi som a temps".

Segueix Extra a Facebook