NOU DEBAT VIRAL

¿De quin color veus la sabatilla?

Els internautes es divideixen entre quienes la veuen blanca i rosa i els que la perceben grisa i blau cel

zapatilla-16-9

zapatilla-16-9

1
Es llegeix en minuts

Nou debat viral a les xarxes. ¿Us en recordeu del vestit de franges que va fer ballar el cap als internautes sobre de quin color era: blau i negre o blanc i daurat? Doncs ara li ha tocat el torn a una sabatilla d'esport: ¿és blanca i rosa o grisa i blau cel?

La discussió sobre el color de la sabatilla va començar amb Nicole Coulthard quan va pujar la foto a Facebook i explicava: "Una amiga m'acaba d'enviar això preguntant-me de quin color és la sabatilla. Jo diria que és rosa i blanca, però ella insisteix que és blau cel i grisa". La divisió d'opinions acabava de començar, amb comentaris i explicacions de tota mena. A Espanya, la polèmica va arribar de la mà de Julio, un tuiter que va idear una mena d'enquesta demanant retuits i m'agrada segons el color que percebessin els internautes.

Notícies relacionades

L'explicació a la doble percepció de colors sembla que es deu al flaix de la càmera amb què va fer la fotografia. Una anàlisi de la fotografia amb programes d'edició d'imatge deixen clar que la foto original és grisa i blau cel. No obstant, a la web de la marca de les sabatilles, Vans, el model no existeix en aquests colors i només l'ofereix en blanc i rosa.

Segons la web de la marca, Vans, la sabatilla original és blanca i rosa i no s'ofereix en gris i blau cel.

La polèmica continua oberta, i s'hi ha sumat, per exemple, el presentador Jorge Javier Vázquez. Tampoc falten internautes que en un muntatge de la sabatilla en els dos colors diuen que les dues imatges les veuen iguals.