Sorpresa a les illes afortunades

Un 'núvol ovni' causa estupor a Tenerife

El fenomen sobrevola Santa Cruz de Tenerife i altres localitats de l'illa canària en forma de plat volador

nube-ovni-tenerife

nube-ovni-tenerife
sin-ttulo

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

¿És un ovni? No, és un núvol. El cel de Santa Cruz de Tenerife ha aparegut aquest dimecres amb un fenomen estrany que ha sorprès a molta gent. Aquest 'núvol ovni' és una raresa meteorològica totalment coneguda pels experts.

Es tracta d'un núvol lenticular, un fenomen relativament freqüent, que a les Canàries es pot veure sovint al cim del Teide.

Notícies relacionades

Es forma quan coincideixen un fort corrent de vent, una muntanya i una massa d'aire calent. La humitat, al pujar el corrent de vent per la muntanya, es condensa. Si es troba amb una massa d'aire calent, la condensació s'interromp i el núvol s'aplana, i agafa aquesta peculiar forma. Al bufar el vent, el 'plat volador' ha abandonat les muntanyes i ha sobrevolat diverses localitats.

El fals 'plat volador' s'ha pogut veure a la capital tenerifenca, però també des d'altres pobles de tota l'illa. Molts tuiters no han trigat a compartir fotos del fenomen i alguns, fins i tot, s'han apuntat a debatre teories paranormals dignes de ser comentades per Iker Jiménez.

Temes:

Canàries