TENIA 37 ANYS

Assassinat a trets a Mèxic un ajudant de producció de la sèrie 'Narcos'

Carlos Muñoz Portal, de 37 anys, fue trobat mort a trets mentre buscava localitzacions per a la quarta temporada de la producció de Netflix

narcos

narcos

1
Es llegeix en minuts

Carlos Muñoz Portal, un ajudant de producció que era a Mèxic buscant localitzacions per a la sèrie ‘Narcos’ de Netflix, ha sigut trobat mort a trets, segons han anunciat familiars de la víctima i la plataforma de 'streaming' nord-americà. La víctima havia treballat en pel·lícules de gran pressupost com ‘007 Spectre’, de James Bond; ‘Fast and Furious 4’ o ‘Sicario’, de Denis Villeneuve.

Segons mitjans locals, Muñoz Portal va ser assassinat a trets dilluns en una zona rural de l'estat de Mèxic, a prop de la capital mexicana. Amb 1.174 homicidis entre els mesos de gener i juliol, aquest estat és el segon més violent del país, segons xifres oficials.

Notícies relacionades

Dilluns passat, l'ajudant de producció va sortir de viatge amb el seu vehicle per fotografiar possibles localitzacions per a la sèrie ‘Narcos’, en què la quarta temporada transcorrerà a Mèxic, segons suggerien els últims episodis de la tercera temporada, centrats en el cartel de Cali.

El cos de Carlos Muñoz Portal, que tenia 37 anys, va ser trobat al seu vehicle i presentava diversos impactes de bala, segons el testimoni d'un amic seu a ‘El País’. La fiscalia de l'Estat de Mèxic no ha precisat les circumstàncies de la mort ni han indicat si s'estava portant a terme una investigació.