entrevista exclusiva amb el periódico

Gemma Nierga: "El que ha passat amb la SER és que m'han acomiadat. Ni més ni menys"

Juan Carlos Ortega estrena amb la periodista catalana un nou espai de converses que es podrà veure a la web del diari

Juan Carlos Ortega entrevista en exclusiva Gemma Nierga per a EL PERIÓDICO. / VIDEOLAB GZ

1
Es llegeix en minuts

Juan Carlos Ortega presentarà a partir d'ara un nou espai d'entrevistes en vídeo, amb el seu particular estil humorístic. El format, creat exclusivament per a EL PERIÓDICO, i produït pel Videolab de Zeta, reunirà el popular humorista (col·laborador habitual de Xavier SardàPepa Fernández i Andreu Buenafuente) amb famosos per parlar de tota mena de temes en un ambient relaxat, gairebé atemporal. El plató on tenen lloc, negre i sense atributs, remet al programa d'entrevistes presentat pel prestigiós periodista nord-americà Charlie Rose, i n'és gairebé una variant còmica, en què la conversa transcorre sense presses.

Notícies relacionades

La intenció és poder abordar qüestions deslligades de l'actualitat, sobretot grans temes que no se solen tractar en altres formats: records d'infància, la visió sobre la mort, el pas del temps, la vellesa, etcètera. Les entrevistes es publicaran exclusivament per a la nova web d'EL PERIÓDICO, i es republicaran a Twitter Facebook. En aquesta ocasió, la primera convidada és Gemma Nierga, que parla per primer cop en vídeo sobre el seu acomiadament de la Cadena SER, després de més de 30 anys treballant a l'emissora.

La periodista catalana, a qui Ortega anomena "la Manuela Carmena de la ràdio", agraeix durant la conversa amb l'humorista l'afecte rebut. "Jo ho he comparat amb un funeral. És a dir, he viscut el que crec que passaria en cas que em morís, que és que la gent m'ha mostrat el seu carinyo d'una manera avassalladora", explica Nierga. A més, en una conversa distesa amb Ortega, la periodista "confessa el seu primer amor" i la seva "primera relació eròtica".