sessió de control

La impressora de Rufián imprimeix mems

El portaveu d'ERC ha protagonitzat la imatge del dia al Congrés

zentauroepp40087383 madrid 13 09 2017  pol tica   sesion de control al gobierno 170913093753

zentauroepp40087383 madrid 13 09 2017 pol tica sesion de control al gobierno 170913093753

1
Es llegeix en minuts

Gabriel Rufián, diputat d'ERC al Congrés, ha arribat aquest dimecres a la Cambra baixa amb una impressora sota el braç. El portaveu d'Esquerra ha esperat el seu torn de pregunta a la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, per mostrar l'aparell a la resta de parlamentaris. "Deixin de perseguir impressores i facin campanya pel 'no'", ha dit Rufián. El portaveu d'ERC ha demanat al Govern que persegueixi "lladres i corruptes". Per la seva banda, Sáenz de Santamaría ha respost defensant que el Congrés és una cambra democràtica i que "el Parlament, amb la senyora Forcadell, no ho és". "Vostè pot venir aquí avui a dir el que vulgui i anar vestit com li doni la gana [...] o pot fins i tot portar la impressora per ensenyar-nos a fer manualitats per fabricar-se el referèndum a casa".

I, com era de preveure, Rufián i la seva impressora s'han convertit en la imatge de la jornada política d'aquest dimecres. Una escena carn de mems, que s'han anat reproduint per Twitter.  

Notícies relacionades

El mateix Rufián, després de veure la repercussió que ha tingut la posada en escena de la seva pregunta a la vicepresidenta, ha publicat un tuit:

A continuació, alguns dels mems publicats a Twitter: