Després de les amenaces contra ella

El Rubius presenta la seva nòvia Irina per eludir els paparazzis

El 'youtuber' més seguit d'Espanya, que està de vacances amb ella al Japó, ha fet un vídeo des de Tòquio

irina-isasia-2

irina-isasia-2

1
Es llegeix en minuts

El Rubius ha volgut presentar a la seva nòvia Irina Isasia. Ho ha fet ell mateix, des de Tòquio, on estan de vacances lluny dels focus mediàtics. El 'youtuber' més famós d'Espanya, amb més de 25 milions de seguidors al seu canal, ja ha experimentat el setge dels paparazzis, que van seguir els seus passos l'any passat, en un viatge també amb la seva parella.

Deprés de sortir a la portada d'una revista del cor, Irina ha viscut els odis de les fans del Rubius, amb amenaces de mort incloses. Ara, el Rubius ha volgut neutralitzar els reporters i ser ell mateix qui presenta oficialment Irina en el seu últim vídeo.

"Ha arribat el moment. Per primera vegada en la història us presento la meva nòvia", anuncia el Rubius en el minut 5 del vídeo. A partir d'aquí, la model Irina Isasia protagonitza el vídeo, on saluda amb la famosa falca del seu noi: "¡Hola, criaturetes del Senyor!". El vídeo, que ja acumula 6 milions de reproduccions, s'ha convertit en una de les imatges del moment a Youtube.

Notícies relacionades

La parella mostra el seu passeig pels carrers nipons, passant per les botigues d'Akihabara, el centre comercial de Tòquio. "L'última vegada que me'n vaig anar de vacances amb la meva dona ens van estar seguint els paparazzis, així que he decidit presentar-vos-la jo directament", explica.

El Rubius va intervenir davant les mostres d'odi a Irina només per ser la seva parella. Els seus missatges han ajudat a calmar els ànims entre les seguidores més fidels, que ara estan promovent les etiquetes #Rubina o #RubinaIsReal per donar-li la benvinguda.