FEBRE SERIÒFILA

A Espanya hi ha 41 Daenerys

A rebuf de l'èxit de 'Joc de trons', cada vegada més pares trien noms dels personatges de la superproducció per als seus fills

lmmarco38133274 television serie juego de tronos temporada 7170731181058

lmmarco38133274 television serie juego de tronos temporada 7170731181058

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

La setena temporada de 'Joc de trons' ja s'ha acabat i els seus fans incondicionals estan expectants davant la que serà la seva temporada final, encara sense data d'estrena. Però que no s'estengui el pànic, ja que alguns dels seus personatges sobreviuran a aquest adeu perquè cada vegada hi ha més pares que agafen prestats noms de la ficció de HBO per als seus fills.

Segons l'Institut Nacional d'Estadística (INE), fa un any es comptabilitzaven a Espanya 23 nenes amb el nom de Daenerys  i 124 amb el d'Arya. Actualment, el nostre país ja compta amb 41 persones amb el nom de la Mare dels Dragons i amb 201 amb el de la petita Stark. La mitjana d'edat de les criatures és d'1,9 i 2,3 anys respectivament, i que coincideix amb els anys d'esplendor de la sèrie.

Ni Cersei ni Sansa

Notícies relacionades

Tot i ser dues grans protagonistes de 'Joc de trons', cap nena es diu ni Cersei ni Sansa. La primera, potser perquè és un dels personatges més malèfics de la ficció, i la segona, potser per la seva confusa sonoritat.

Les Canàries i Girona

De les estadístiques també s'extreu una altra curiositat: Daenerys es repeteix més a les illes Canàries, concretament a la província de Las Palmas, mentre que Arya triomfa a Girona (on s'han rodat nombroses escenes), Toledo, les illes Balears i també Las Palmas.