AMB UNA MÀ ENTRELLAÇADA

Eva González i Cayetano Rivera confirmen que esperen un fill

La parella ha esperat aquest temps per prudència

lmmarco39707600 el torero cayetano rivera ord  ez y la presentadora y ex mis170828203727

lmmarco39707600 el torero cayetano rivera ord ez y la presentadora y ex mis170828203727 / KCT UJS

1
Es llegeix en minuts

Eva González, de 36 anys, i Cayetano Rivera, de 40, esperen el seu primer fill. El torero i la presentadora han utilitzat els seus respectius perfils d'Instagram per confirmar la notícia, fent callar els rumors que circulen des de fa unes setmanes.

"Estimats amics, ens fa molt feliços comunicar-vos que emprenem l'aventura més important de les nostres vides: la de ser pares. El motiu pel qual no ho hem confirmat abans és perquè hem volgut esperar el temps que aconsellen els metges per saber que tot va bé. Als més pròxims, dir-vos que sentim molt no haver pogut donar la feliç notícia en persona abans que sortís als mitjans, que és el que ens hauria agradat. Petons", resa la llegenda que tots dos han escollit per comunicar als seus seguidors que es van convertiran en pares.

Notícies relacionades

Aquest és el primer fill de la parella, ja que el torero ja té una filla del seu anterior matrimoni amb la model asturiana Blanca Romero, Lucía, que va debutar com a model a la passada passarel·la 080.

Eva i Cayetano van començar la seva relació el 2009, encara que van tenir una aturada quan van decidir trencar de manera temporal durant un any i mig. La parella va passar per l'altar el 6 de novembre de 2015 en una celebració que va comptar amb un estil taurí i sevillà i que es va celebrar a Mairena de Alcor, el poble natal de la presentadora de 'Masterchef'.