AVENTURES DARRERE ELS VIDRES

Històries de 10 ulleres

Les lents de sol tenen molt a explicar sobre els seus propietaris

lmmarco39709146 sandra hinterdorfer  austriaca  traductora en barcelona  com170818185638

lmmarco39709146 sandra hinterdorfer austriaca traductora en barcelona com170818185638 / Camila Tovar

1
Es llegeix en minuts
Judith C. Clavain / Barcelona

Les ulleres de sol, un meravellós complement que protegeix dels immisericordes raigs de llum i, a la vegada, amaga les bosses dels ulls i dona simetria a la cara. Les celebritats fan un ús habitual d’aquestes fosques lents. En porten de tota mena: grans, petites, fosques, de colors... ja sigui per evitar que algú les reconegui o per ocultar el seu verdader aspecte quan no hi ha hores de feina al darrere, sinó un simple cafè matinal.

 No obstant, el criteri d’actors, presentadors, músics o futbolistes no és l’únic digne d’estudi. La gent corrent té estil propi i el d’alguns mereix una exhaustiva anàlisi. Prou d’observacions sobre quines ulleres han triat les Kardashian per protegir els seus ulls del sol aquest estiu. Vegem què salvaguarda els ulls dels transeünts de Barcelona.

Els carrers d’aquesta ciutat, habitualment assolellada, estan plens d’ulleres de sol de tota mena. A través dels seus vidres, milers de persones han vist i han viscut milers d’a-ventures que ara retenen a la retina en forma de records lleugerament enfosquits. Un petit eclipsi produït per la protecció que ofereixen aquestes lents i que, sens dubte, han tingut molt a veure en la forma de contemplar aquests successos. I si milers són les històries viscudes, milers són també els models que es poden trobar i la forma en què els seus propietaris els han acabat adquirint.

Notícies relacionades

Des d’ulleres regalades, ja sigui per un pare o per un banc després d’obrir un compte d’estalvis, fins a lents de sol comprades en llargs viatges transoceànics per feina o per pur plaer. Totes i cada una tenen alguna cosa interessant a explicar. I totes aquestes històries les expliquen persones que ocupen els carrers de Bar-celona, encara que alguns no són autòctons de la ciutat. Gent que és a la capital catalana per estudis, altres que acaben d’arribar per quedar-s’hi i altres que fa anys que hi viuen. Tots han viscut aventures i moltes les han vist a través de les ulleres de sol que encara porten posades.

Aventures que els han passat a la mateixa Barcelona i altres que han tingut lloc a milers de quilòmetres, totes queden gravades en els foscos vidres i en les memòries dels propietaris dels ulls que hi ha al darrere. I, ara, comparteixen aquí algunes d’aquestes aventures. 

Temes:

Moda