Estudi d'Idealista

Les 10 cases més cares d'Espanya

Una mansió a Mallorca de més de 57 milions d'euros és la propietat més exclusiva del país

La finca amb el preu més alt a Catalunya és a Tiana (el Maresme)

zentauroepp39690751 las 10 casas m s caras de espa a seg n idealista 1  mansi n 170814104431

zentauroepp39690751 las 10 casas m s caras de espa a seg n idealista 1 mansi n 170814104431

4
Es llegeix en minuts

La loteria, l’herència d’aquella tia desconeguda d’Amèrica o un tresor amagat a les golfes. ¿Què faríem si de sobte ens convertíssim en immensament rics? Per alimentar aquesta fantasia et proposem una llista de les 10 vivendes més exclusives que hi ha actualment al mercat espanyol. Com a curiositat, la majoria estan situades entre Mallorca i Marbella, dos dels principals pols d’atracció per a les grans fortunes del món. Tot i així, en aquesta llista s’hi colen una vivenda a Tiana (Barcelona) i una altra a Madrid.

1. 57,5 milions d'euros: Alcúdia (Mallorca)

1. 57,5 milions d'euros: Alcúdia (Mallorca)La primera posició l’ocupa una mansió situada a la badia d’Alcúdia, a Mallorca. Es tracta d’una impressionant vivenda d’estil italià que compta amb vuit habitacions en els seus més de 3.500 metres quadrats, que seran propietat de qui pagui els 57,5 milions d’euros que els seus propietaris demanen per ella. Poca cosa.

2. 27 milions d'euros: Marbella (Màlaga)

2. 27 milions d'euros: Marbella (Màlaga)

 / IDEALISTA / Xalet d'altíssim luxe a Marbella.

La segona posició l’ocupa un xalet d’altíssim luxe a Marbella. Té 10 dormitoris i consta d’una casa de convidats amb set bitacions més, a banda d’un segon espai per a convidats amb quatre habitacions. En total, 4.000 metres quadrats que tenen un preu de 27 milions d’euros.

3. 26,5 milions d'euros: Puigpunyent (Mallorca)

3. 26,5 milions d'euros: Puigpunyent (Mallorca)

Masia tradicional del segle XVII a Puigpunyent, Mallorca. / IDEALISTA

Là situada a les illes Balears, en aquest cas a la serra de Tramuntana. És una masia tradicional a Puigpunyent, que data del segle XVII i que es conserva en perfecte estat, amb 3.000 metres quadrats de superfície i 10 habitacions, que tenen un preu de 26,5 milions d’euros. 

4. 24,5 milions d'euros: Port d'Andratx (Mallorca) 

4. 24,5 milions d'euros: Port d'Andratx (Mallorca) 

La finca Sa Muntanya a Port d'Andratx, Mallorca. / IDEALISTA

La finca Sa Muntanya, al Port d’Andratx, es troba en un entorn privilegiat, està envoltada de palmeres i té el seu propi heliport. La vivenda ocupa 1.294 metres quadrats en una parcel·la de 100.000 metres quadrats. La mansió alberga vuit habitacions i està a la venda per 24,5 milions d’euros. 

5. 24 milions d'euros: Marbella (Màlaga)

5. 24 milions d'euros: Marbella (Màlaga)

Finca de 2.644 metres quadrats a Marbella, Màlaga. / IDEALISTA

Set dormitoris, un bany turc i un teatre són els atractius d’aquesta enorme casa situada a Marbella (Màlaga). Són 2.644 metres quadrats de vivenda en una finca d’un total de 17.000 metres quadrats. Els propietaris demanen per ella 24 milions d’euros.

6. 19,9 milions d'euros: Marbella (Màlaga)

6. 19,9 milions d'euros: Marbella (Màlaga)

Zona de sauna, sala de jocs, recepció, xemeneia, sala d’estar amb bar, sala de música, menjador d’estiu exterior amb pèrgola, zona de barbacoa, infinitat de terrasses i tres bungalous de convidats amb cinc dormitoris, cada un amb el seu bany, i tres cuines de planta oberta amb sala d’estar. Aquesta interminable llista detalla els luxes d’un xalet a Lomas de Marbella.  Un total de 14 habitacions distribuïdes en 2.200 metres quadrats.

7. 19,8 milions d'euros: Tiana (Barcelona)

7. 19,8 milions d'euros: Tiana (Barcelona)

Una casa de luxe per 19,8 milions d'euros a Tiana, el Maresme. / IDEALISTA

El setè lloc és per a una casa al municipi de Tiana. La vivenda, de 700 metres quadrats, està en una parcel·la de 12.000 metres quadrats. Té, ni més ni menys, una casa independent per allotjar els vigilants. A l’interior hi ha nou habitacions i cinc banys. I a 15 minuts de Barcelona.

8. 17 milions d'euros: Marbella (Màlaga)

8. 17 milions d'euros: Marbella (Màlaga)

Xalet en venda a la urbanització Los Monteros, a Marbella. / IDEALISTA

Aquesta vegada es tracta d’un xalet a la urbanització Los Monteros, que està situat en primera línia de platja. Una propietat de 1.162 metres que compta amb un jardí preciós. I té piscina interior, zona de spa, hammam, sala de massatges gimnàs, sala de cine i està a prop de camps de golf, a més de comptar amb un apartament per al servei. 

9. 17 milions d'euros: Andratx (Mallorca)

9. 17 milions d'euros: Andratx (Mallorca)

 / IDEALISTA / Casa en venda al Port d'Andratx, Mallorca, per 17 milions d'euros. 

Aquesta impressionant casa d’estil avantguardista de 1.200 metres té vuit dormitoris i vistes panoràmiques al port d’Andratx. Està construïda amb un disseny interior únic i dotada de l’última tecnologia sobre una gran parcel·la de 3.000 metres quadrats. Una terrassa amb piscina, jacuzzi, patis, fonts, zona de barbacoa, sala de cine, celler, sala de jocs i fins i tot una biblioteca. També compta amb una casa de convidats i un apartament per a empleat. 

10. 17 milions d'euros: El Plantío (Madrid) 

Notícies relacionades

10. 17 milions d'euros: El Plantío (Madrid) 

Casa en venda a El Plantío, Madrid. / IDEALISTA

Aquest xalet a El Plantío té una superfície de 2.900 metres quadrats, en una parcel·la de 19.000. És una casa amb una pineda privada i cinc suites de 300 metres amb bany, saló i vestidor. A més compta amb tres salons, un menjador, una biblioteca, un despatx, una sala de cine, una altra de jocs, dues cuines, garatge per a 14 cotxes i un gimnàs.