BOUS AL CARRER

Mor un toro embolat després d'encendre-li les torxes a la localitat valenciana de Foios

L'animal va córrer estressat i va picar de cap contra el piló al qual estava lligat

bous-al-carrer

bous-al-carrer

1
Es llegeix en minuts

Un toro embolat va morir dissabte en una plaça de Foios, València, al xocar contra el piló al qual l'havien lligat. A l'encendre-li les torxes a les banyes, l'animal es va començar a moure bruscament fins que, en una carrera, va impactar amb el cap contra el piló i va morir a l'acte.

El vídeo el va publicar diumenge 'Bulls Defenders United' (Defensors dels Toros Units), una pàgina que denuncia el maltractament als toros a tot el món, tot i que, tal com indiquen a la publicació, la gravació la van enviar activistes espanyols.

Casualment, el toro mort és el mateix que aquella mateixa tarda havia banyegat la cama a un jove de 20 anys a la mateixa plaça. El ferit va ser traslladat a l'Hospital Clínic de València.

Notícies relacionades

UNA BARBÀRIE FORA D'ESPANYA

La premsa internacional, principalment britànica i italiana, ha recollit el succés i l'han qualificat de 'barbàrie'. A l'anglès 'The Independent', per exemple, es pregunten quantes vides se seguiran segant en nom d'una tradició que no és més que barbàrie i a l'italià 'Corriere Della Sera' s'expressen en termes semblants.