#EPmomentsdefelicitat: ensenya'ns les teves fotos de l'estiu

EL PERIÓDICO publicarà les millors fotos que comparteixin els seus lectors a través d'Instagram, Twitter i correu electrònic

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts

Postals d'estiu. De les imatges icòniques estivals fins al 'selfie' més original. Moments de felicitat que passen inadvertits; petjades a la sorra, postes de sol i paisatges de pel·lícula, vistes d'ocell, la felicitat dels més petits… i tants instants feliços que es donen sovint, o més sovint, durant l'estiu.

Com ja és una tradició més de l'estiu, EL PERIÓDICO demana als lectors instantànies d'aquests moments. El nombre de participants i de fotografies rebudes ha anat creixent any rere any, l'estiu passat vam arribar a les 20.000 imatges amb l'etiqueta #EPmomentsdefelicitat. Una gran participació que deixa una col·lecció de fotos de gran qualitat.

Instagram, Twitter i correu

Aquest any EL PERIÓDICO torna a demanar la vostra col·laboració i que ens torneu a enviar les fotografies dels moments més feliços de l'estiu a través d'Instagram i Twitter. Amb el 'hashtag' #EPmomentsdefelicitat (en castellà #EPmomentosdefelicidad), podeu etiquetar les vostres fotos en aquestes dues xarxes socials i entrareu en el concurs, és obligatori que estiguin en format quadrat clàssic. També volem que ens envieu els vostres 'selfies' més originals i divertits de l'estiu. Les millors fotos seran publicades setmanalment en l'edició 'on line' i en l'edició impresa d'EL PERIÓDICO -al paper a partir d'aquest cap de setmana del 29-30 de juliol-. També valorem les vostres descripcions d'aquest instant especial i la informació que ens pugueu aportar, com el lloc on s'ha captat la imatge.

Acceptem imatges penjades anteriorment a Instagram i etiquetades ara per participar en aquesta iniciativa. També podeu enviar les vostres fotos a momentosdefelicidad@elperiodico.com.

Notícies relacionades

---

EL PERIÓDICO podrà publicar totes les fotos enviades, o una selecció, tant en l'edició 'on line' com en l'edició impresa. Si ho considera oportú, EL PERIÓDICO podrà publicar també una selecció de les imatges en format revista o en un suplement independent del diari imprès. L'enviament d'una foto amb l'etiqueta #EPmomentsdefelicitat implica l'acceptació d'aquestes condicions i l'autorització a EL PERIÓDICO per a l'ús referit.