DEBAT A LA XARXA

El polèmic vídeo de pares que ensenyen als seus fills a masturbar-se

El clip suma més de 2 milions de visualitzacions a Facebook i més d'1,5 a Youtube

El polèmic vídeo de pares que ensenyen als seus fills a masturbar-se / periodico

1
Es llegeix en minuts

L'empresa de producció de vídeos WatchCut, amb seu a Seattle (EUA), va plantejar a un grup de pares i mares que expliquessin als seus fills com masturbar-se. Amb les respostes que van obtenir van editar un polèmic vídeo sobre com ensenyar als nens a masturbar-se que ja suma més de 2 milions de visualitzacions i més de 5.000 comentaris a favor i en contra a Facebook i gairebé 1,4 milions a Youtube, on el vídeo té 16.000 'm'agrada' i més de 81.000 'no m'agrada'.

Notícies relacionades

Al vídeo, pares i mares, en solitari o en parella, intenten explicar als seus fills, que no tenen més de 12 anys, què és la masturbació i com es practica. Les reaccions dels nens són diverses; hi ha qui escolta atent i qui opta per tapar-se la cara, avergonyit per les explicacions del seu progenitor. "Masturbar-se és quan et toques les parts íntimes de diferents maneres per fer-te sentir bé", explica didàctica una mare a les seves dues filles. "Hi ha qui en diu jugar amb un mateix, altres ho anomenen sacsejar la serp o ofegar el pollastre", explica un altre pare. La xerrada inclou l'observació de consoladors i les confessions paternes sobre aquesta pràctica sexual.

El vídeo ha donat peu a un apassionat debat sobre la conveniència d'abordar aquest assumpte amb nens d'edats relativament curtes, encara que un dels nens protagonistes del clip revela al seu pare que ja s'ha masturbat. Les opinions van des dels que pensen que la idea és "meravellosa" -"la masturbació ha de deixar de ser tabú. Et fa sentir bé, és amor a un mateix i és seguro", argumenta una mare- als que consideren que "aquests nens semblen massa petits per a aquesta classe de converses" o, en el punt mitjà, els que opinen que "dir-los als nens que està bé autoexplorar-se i explicar-los conceptes d'anatomia està bé i és el que necessiten a aquesta edat. Ensenyar-los joguines i com utilitzar-les és massa". El debat està obert.