TEMERITAT

Un vídeo mostra un ciclista a més de 100 km/h en una autopista de Palma de Mallorca

L'home anava agafat a una furgoneta a gran velocitat

bicicleta-100-km-h

bicicleta-100-km-h

1
Es llegeix en minuts

Els passatgers d'un taxi han gravat aquest cap de setmana un ciclista circulant a 100 quilòmetres per hora al costat d'una furgoneta. El temerari va ser captat per un mòbil mentre circulava per l'autopista de Llucmajor, la Ma-19, en direcció a Palma. Davant la sorpresa de veure una bicicleta a gran velocitat enmig d'una autopista, un dels ocupants del vehicle va optar per captar la situació. El vídeo ja ha sigut difós àmpliament per internautes de les Illes Balears.

Notícies relacionades

El ciclista estava subjectat a la furgoneta i només agafava el manillar amb una mà. Per a més inri, no portava cap tipus de protecció i, a més, anava en xancletes. Una imprudència que fonts de la Guàrdia Civil a la televisió IB3 ja han qualificat d'"aberrant". El conductor del vehicle i el ciclista estarien incorrent múltiples infraccions i fins i tot en un delicte contra la seguretat viària.

L'any passat, els conductors de la Ronda Litoral de Barcelona també van gravar un ciclista que circulava a 80 quilòmetres per hora. En el seu cas, pedalejava molt a prop d'un autobús per aprofitar el seu rebuf i arribar a aquesta velocitat.