'Streaming' de vida o mort

Una bloguera xinesa s'intoxica en directe a l'ingerir una planta verinosa

Ms. Zhang gairebé es mor al comprovar que no estava mossegant una fulla d'àloe vera, sinó un vegetal amb elements químics nocius per als humans

china-envenenada-agave-americana

china-envenenada-agave-americana

1
Es llegeix en minuts

Conèixer i saber distingir les plantes i les seves propietats pot ser qüestió de vida o mort. Així ho ha comprovat en primera persona una bloguera xinesa coneguda com a Ms. Zhang, que ha hagut de ser hospitalitzada després de fer un parell queixalades al que es pensava que era una planta d'àloe vera, segons recull el diari xinès 'The Shanghaiist'.

L'objectiu d'aquesta jove de 26 anys era divulgar en 'streaming' les propietats saludables de la planta d'àloe vera, encara que el que realment es va ficar a la boca van ser unes fulles d'atzavara americana. Primera mossegada: "¡És fantàstic!". Segona mossegada: "Això és amarg. ¡Molt amarg!", exclama, mentre el gest de la cara se li converteix en una ganyota. La noia ha sortit corrent cap a l'hospital, perquè li "cremava" la gola.

Notícies relacionades

Hauria pogut ser un error fatal, perquè l'atzavara americana -una planta típica de Mèxic- conté elements químics tòxics per als humans. La seva ingesta pot generar irritació a la pell o dany sever a la capacitat ocular. Encara que ben tractada, d'aquesta planta se n'extreu un dels tresors mexicans més preats: el mescal.

L'episodi d'aquesta bloguera és l'últim dels accidents virals, però no el pitjor. El 26 de juny una youtubera nord-americana de 19 anys va matar el seu nòvio a l'intentar demostrar que el gruix d'un llibre podria frenar una bala.