aspecte poc infantil

Així seria Bob Esponja si no fos un dibuix animat

Un artista ha dissenyat els protagonistes de la sèrie com si fossin de carn i ossos

esponja

esponja

1
Es llegeix en minuts

Bob Esponja és un dels grans èxits de l’animació per a nens. Els dibuixos protagonitzats per la popular esponja de mar han atrapat petits –i no tan petits– de tot el planeta davant la televisió des de la seva estrena el 1999. De fet, la sèrie ja ha arribat als 200 episodis a Nickelodeon, el canal de pagament que emet la producció des del seu naixement (a Espanya es pot veure també a través de Clan, de TVE).

  

 Ara, un dissenyador ha volgut traslladar el colorit i bidimensional món d’aquests dibuixos animats a la vida real, com ja va fer (amb un èxit més aviat discret, per cert) amb icones d’altres sagues com 'Dragon Ball'. El canadenc Miguel Vasquez ha mostrat al seu compte d’Instagram com serien dos dels principals protagonistes de Bob Esponja en carn i ossos: el mateix Bob Esponja i el seu inseparable amic Patrick, una estrella de mar. Veient l’inquietant resultat, s’hauria de veure si la nova versió tindria el mateix efecte imant amb els nens.

Notícies relacionades

    

Vasquez també ha anunciat que està treballant a donar vida a Calamard i el Senyor Cranc. S’haurà de veure si algun agosarat productor s’atreveix a portar més enllà dels dibuixos animats els protagonistes de l’exitosa producció.