PUBLICA UNS 1.000 MISSATGES A L'ANY

Katy Perry, primera persona amb 100 milions de seguidors a Twitter

La plataforma felicita l'artista en un tuit amb un vídeo resum de la seva trajectòria a Twitter

kate-perry-captura

kate-perry-captura

1
Es llegeix en minuts

La popularitat de Katy Perry segueix pujant com l'espuma. Aquest divendres, la cantant es va convertir en la primera persona que aconsegueix arribar als 100 milions de seguidors a Twitter. La mateixa plataforma va felicitar l'artista en un tuit que inclou un vídeo en què es resumeix la seva trajectòria des que es va unir a Twitter, el 21 de febrer del 2009.  

Perry, la persona més seguida a Twitter, també n'és una usuària molt activa: ha publicat més de 8.500 tuits, és a dir, uns 1.000 a l'any. La cantant es va estrenar anunciant que havia arribat a Berlín i que es trobava millor, fent referència probablement a un refredat. “Acabo d'arribar a Berlín... em trobo més bé, gràcies, tinc l'inhalador Vicks a la tauleta de nit”, va tuitejar Perry.

El tuit més popular de Katy Perry va ser el 2012, quan va assegurar que si el grup One Direction no cantava als MTV Video Music Awards es tiraria d'un balcó. La publicació va tenir més de 132.000 retuits i One Direction va actuar a l'entrega dels premis.

Notícies relacionades

Aquest 2017 el seu tuit dedicant les seves oracions als afectats per l'atemptat a Manchester durant el concert d'Ariana Grande va ser retuitejat 72.000 vegades.

Aquesta mateixa setmana, Perry ha utilitzat Twitter per anar informant sobre el seu nou àlbum i la seva gira mundial de promoció, així com per retuitejar missatges d'alguns dels seus 100 milions de seguidors.