INFORME DEL FORENSE

Carrie Fisher va morir per apnea del son i altres factors

El consum de drogues i una malaltia cardíaca són les probables causes addicionals de la mort

Carrie Fisher va morir per apnea del son i altres factors

TRACEY NEARMY (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Una apnea del son i la combinació d'altres factors van ser les causes de la mort de Carrie Fisher, l'actriu nord-americana que va morir el 27 de desembre als 60 anys, segons ha informat l'oficina del forense del comtat de Los Angeles.

Notícies relacionades

Segons ha informat avui el diari ‘Los Angeles Times’, els forenses van apuntar al consum de drogues i a una malaltia cardíaca com a possibles causes addicionals de la mort de la princesa Leia de la saga 'Star Wars'. Uns dies abans de morir, Fisher va patir un infart durant un vol de Londres a Los Angeles.

Coincidint amb la difusió d'aquestes revelacions sobre la mort de l'actriu, la seva filla Billie Lourd ha enviat avui un comunicat a la revista ‘People’ sobre les circumstàncies que van envoltar la mort de Fisher. "La meva mare va lluitar contra l'addicció a les drogues i les malalties mentals tota la vida. Finament va morir per això. Ella va ser deliberadament transparent en tot el seu treball sobre els estigmes socials que envolten aquestes malalties", ha dit Lourd.