EMBOTIT EXTRATERRESTRE

Una nau russa porta xoriço a l'Estació Espacial Internacional

La nau Progess porta 10 d'aquests embotits de sabor parmesà i 10 de sabor pernil, a més d'hortalisses i verdures fresques

estacion espacial

estacion espacial

1
Es llegeix en minuts

Salsa picant muhammara, rave picant i vint paquets de xoriços formen part de la càrrega d'una nau Progress russa llançada aquest 14 de juny amb destí a l'Estació Espacial Internacional. "A la nau Progress MS-06 s'hi han carregat fruites i hortalisses fresques, que inclouen 15 quilograms de pomes, a més de xoriços 'piccolinos', 10 amb sabor a parmesà i 10 amb sabor a pernil, a més de muhammara i rave picant", va informar a Sputnik el cap del departament d'alimentació de l'Institut de Problemes Mèdics-Biològics, Aleksandr Aguréev.

Notícies relacionades

La nau de càrrega espacial, que es va enlairar segons el que estava programat, transporta al voltant de dues tones i mitja de càrregues diverses, incloent-hi combustible, aigua, aliments, medicines i productes d'higiene personal per als tripulants.

A bord de l'Estació Espacial Internacional treballen actualment els astronautes russos Fiódor Yurchijin i Serguei Riazanski, els nord-americans Jack Fischer, Peggy Whitson i Randy Bresnik, així com l'italià Paolo Nespoli, de l'Agència Espacial Europea.