PER POSAR-SE EN FORMA

Aixecar una vegada i una altra un gos, el nou repte a internet

Una noia de Texas posa de moda a instagram exercitar els músculs aprofitant el pes de la mascota

perros

perros

1
Es llegeix en minuts

Per participar en el nou ‘challenge’ o repte viral s'ha de tenir gos. I és que el joc ‘Squat your dog’ consisteix senzillament a utilitzar la mascota per exercitar els músculs. No es tracta de sortir a córrer amb ella, sinó d'aixecar-la una vegada i una altra. El moviment més repetit en aquests vídeos és el clàssic 'squat', encara que no totes les mascotes toleren igual aquests moviments repetitius i algunes opten per saltar o escapolir-se a la primera de canvi.

Una de les impulsores d'aquest joc va ser Alyssa Green, una bloguera de Texas especialitzada en vídeos relacionats amb l'entrenament personal. “Si us hi voleu unir, graveu un vídeo agafant el vostre gos o la vostra mascota i etiqueta'm”, va compartir Green al seu Instagram. “Advertència: si la vostra mascota pesa molt, no ho intenteu. I si no li agrada, deixeu-la a terra. Has de conèixer el teu animal abans de fer-lo participar”, subratlla la jove.

Notícies relacionades

 

La seva crida, un vídeo coprotagonitzat pel seu gos Colonel, acumula més de 22 mil visualitzacions i 145 comentaris. I el més important, només a Instagram ja hi ha més de 980 publicacions amb el 'hashtag' #squatyourdog, entre fotos i vídeos.