PROFETA A MÈXIC

La 'big bang theory' de Pep Guardiola

L'entrenador del Manchester City explica la seva visió del planeta futbol per a un espot de cervesa mexicana

guardiola

guardiola

1
Es llegeix en minuts

Futbolista, entrenador, polític i..., ara astrònom. Després de provocar una considerable polèmica per la seva lectura del manifest que reivindicava el referèndum a CatalunyaPep Guardiola ha tornat a sorprendre a tothom protagonitzant un espot publicitari en què tira per terra la teoria de l'origen de l'univers (el 'Big Bang') per explicar la seva peculiar visió de la formació dels astres. Una teoria molt personal que es basa, naturalment, en la seva visió del futbol.            

Així, en aquest anunci de la cervesa mexicana Tecate, que es va estrenar diumenge passat, l'actual entrenador català del Manchester City explica des d'una estrada -com si estigués fent una conferència- que un dia va tenir "una revelació còsmica".

"TOT ESTÀ EN EL FUTBOL"

"Existeixen moltes teories sobre l'origen de l'univers, la més encertada és que el 'Big Bang', aquella explosió, aquell esclat, va ser una simple i meravellosa puntada de peu inicial, una puntada que va desencadenar la vida", explica l'exentrenador del Barça, que en la seva peculiar teoria de l'origen de la vida deixa clar que a l'inici de tot va ser..., el futbol: "¿Estem sols a l'univers? Ho dubto. Hi ha vegades que la terra sembla estar poblada d'éssers d'un altre planeta i creguin-me, jo n'he vist uns quants. Per això el futbol està en tot i tot està en el futbol".

Notícies relacionades

La peculiar -i irònica- teoria de l'origen de l'univers que ofereix Guardiola en aquest anunci, que té una durada d'un minut, s'il·lustra amb diferents imatges d''éssers d'un altre planeta' en acció, com són els futbolistes argentins Gonzalo Higuaín, Paulo Dybala i Sergio Agüero, a més de l'italià Gianluigi Buffon, l'uruguaià Edinson Cavani, el portuguès Cristiano Ronaldo i, com no podia ser d'una altra manera, el 'marcià' Lionel Messi al Barça.

Des de fa temps, la cervesa mexicana Tecate ha buscat relacionar la seva imatge amb el futbol, i també amb la boxa. Així, en anteriors campanya havia fitxat l'astre argentí Diego Armando Maradona i, en el món de la boxa, va contractar l'actor nord-americà Sylvester Stallone: el mític protagonista de la llarga saga de pel·lícules de 'Rocky' apareixia en diversos anuncis amb exboxejadors mexicans.