CAMPANYA PER COSTEJAR EL FUNERAL

Emotiu missatge de comiat d'un pare al seu fill sense nas

Eli Thompson, que va néixer el 2015 amb una rara malformació, va morir diumenge passat

beb-eli-y-padre

beb-eli-y-padre

1
Es llegeix en minuts

Eli Thompson, un nen d'Alabama (Estats Units) que va néixer el 2015 sense nas, va morir diumenge passat, 4 de juny. El seu pare, Jeremy Finch, ha compartit a les xarxes socials un preciós missatge de comiat. “No hi trobarem mai el sentit al que ha passat, i ens doldrà profundament durant molt temps. Però em sento beneït per haver tingut aquest preciós nen en la meva vida”, ha escrit el progenitor.

“Ha acabat la seva carrera més aviat del que nosaltres hauríem volgut, però Déu va decidir emportar-se'l”, continua el missatge, per acabar amb un “t'estimo, noiet. Descansa en pau amb el meu pare”. Aquest missatge a Facebook ha rebut uns 700 comentaris mostrant el seu suport a la família, i s'ha compartit unes 345 vegades.

Notícies relacionades

Els metges van fer una traqueotomia a Eli cinc dies després de néixer. La seva arrínia o falta total de nas, una rara malformació congènita causada per una alteració del desenvolupament, li impedia fer sorolls, fins i tot quan plorava. Amb el temps va aprendre a comunicar-se gràcies a una vàlvula i teràpia.

Per costejar l'enterrament, els pares del nen han impulsat una campanya a la plataforma Go Fund Me. “Les despeses del funeral del meu fill són més del que podem assumir en aquest moment”, es pot llegir a la plataforma de micromecenatge. Necessitaven uns 12.000 euros i ja n'han rebut uns 18.000 gràcies a les aportacions d'unes 400 persones en les primeres 24 hores. “Si recaptem més del que necessitem, el que sobri serà donat a la caritat en nom seu”, precisa el missatge.