RETROBAMENT

Ariana Grande visita a l'hospital els ferits de l'atemptat de Manchester

La cantant nord-americana ofereix aquest diumenge un concert benèfic a Old Trafford

fcasals38723440 cult ariana grande hospital manchester instagram170603142534

fcasals38723440 cult ariana grande hospital manchester instagram170603142534

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Poques hores abans de la celebració d'un concert benèfic a l'estadi de criquet d'Old Trafford, a Manchester, per recaptar fons per a les víctimes de l'atemptat perpetrat el 22 de maig a la ciutat britànica, i en el qual van perdre la vida 22 persones, la cantant nord-americana Ariana Grandeha visitat a l'hospital alguns dels ferits. 

Ariana ha sorprès alguns dels seus fans al Royal Manchester Children's Hospital, on encara estan ingressats alguns joves. La cantant va conviure amb ells i va compartir una sèrie de fotos a les xarxes on es veu la felicitat a les seves cares a l'estar amb la seva ídol.

Una de les víctimes va ser Evie Mills, de 14 anys, que va patir ferides a la cama i el pit. L'artista ha publicat al seu compte d'Instagram una imatge on apareix amb ella mentre conversen. Una altra de les ferides va ser Jaden Farrell-Mann, de 10 anys, amb fractures a les cames. Aquell mateix matí havia sigut visitada pel príncep Guillem.

Notícies relacionades

Grande també es va fotografiar amb infermeres de l'hospital, així com amb altres pacients.

En el concert benèfic d'aquest diumenge -amb les entrades esgotades en pocs minuts -, Grande estarà acompanyada d'artistes com Katy Perry, Coldplay i Justin Bieber. Els diners recaptats es destinaran a les víctimes de l'atemptat. L'artista nord-americana, que després de l'atemptat va suspendre la seva gira 'Dangerous Woman', havia promès tornar a Manchester.