trobada digital

Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla parlen amb els lectors d'EL PERIÓDICO

Els còmics respondran en directe a les preguntes que els feu arribar a través de la pàgina de Facebook del diari

 

  / AGUSTÍN CATALÁN

1
Es llegeix en minuts

Els humoristes Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla conversaran aquest dijous amb els lectors d'EL PERIÓDICO a través de la pàgina de Facebook del diari. La trobada digital serà aquesta tarda a les 18.30 hores. El 'dúo chanante' està a Barcelona pel seu espectacle 'Viejóvenes', que es podrà veure al teatre Tívoli de l'1 al 4 de juny. En aquest xou, del qual ja s'han fet més de 100 funcions, i que ha superat els 120.000 espectadors, el duo còmic deixa els seus habituals monòlegs per interpretar esquetxos en directe, amb “alguna sorpresa” –asseguren– respecte a la seva anterior visita a Barcelona.

Notícies relacionades

EL PERIÓDICO, en col·laboració amb el grup Balañá, presenta una imaginària Ruta Còmica per Barcelona a través de 12 espectacles i repartida en tres teatres diferents: el Tívoli, el Borrás i el Capitol. La parella Reyes-Sevilla serà la protagonista del tret de sortida d'aquest camí ple d'humor.

Així doncs, el duo còmic d'Albacete respondrà aquesta tarda a les preguntes dels lectors sobre l'espectacle, les seves novetats o el seu món 'chanante' en un Facebook Live a la pàgina d'EL PERIÓDICO