AMO D'UNA EMPRESA DE CACERA

Mor un caçador professional sud-africà aixafat per un elefant

Theunis Botha, de 51 anys, va disparar contra tres cries i la seva mare el va envoltar amb la trompa i el va elevar enlaire

36200429 59

36200429 59

1
Es llegeix en minuts

Un caçador professional sud-africà ha mort durant una cacera a Zimbàbue esclafat per un elefant, segons han informat aquest dilluns mitjans de Johannesburg. El succés es va produir divendres passat, després que el grup amb què estava la víctima topés amb una femella d'elefant i les seves cries.

Theunis Botha, de 51 anys, havia disparat a tres de les cries que envestien contra ells quan un quart animal el va envoltar amb la trompa i el va aixecar enlaire.

Un integrant de l'expedició va intervenir per salvar el seu company, obrint foc contra aquest elefant, que va caure a sobre de Botha i li va provocar la mort.

CACERES ORGANITZADES

Notícies relacionades

Natural de Tzaneen, al nord de Sud-àfrica, Botha era propietari de l'empresa Game Hounds Safaris Game Hounds Safaris, especialitzada en caceres amb gossos de lleopards i lleons.

Segons la pàgina web de l'empresa, Botha va ser pioner a Sud-àfrica de la caça de munteria, una modalitat originada en l'edat mitjana a Europa en què els caçadors són guiats per gossos fins a les seves preses.

Temes:

Caça