MITE ERÒTIC

Ana Obregón, noia de portada als 62

'Playboy' elegeix la polifacètica presentadora per al primer número del seu llançament a Espanya

anaobregonroca

anaobregonroca

2
Es llegeix en minuts

Un estiu més, la presentadora, actriu i biòloga Ana Obregón torna a ser noia de portada. Als seus 62 anys llueix aquest divendres als quioscos esplèndida, en triquini i amb un vestit de transparències, a la doble portada de la primera portada de la revista 'Playboy' en la seva edició a Espanya.

El reportatge, de 18 pàgines, està acompanyat d'una entrevista feta per l'editor en cap de la publicació, Víctor Martín.

"Si volíem sorprendre i marcar des del principi la línia diferenciadora respecte al 'Playboy' de tota la vida, havíem d'oferir alguna cosa que cridés l'atenció allunyada de la imatge de sempre. La clàssica noia molt jove i sensacional de portada i en pàgines centrals de la revista", ha explicat a 'Vanitatis' Lourdes Marcos, directora comercial de la revista.

MITE ERÒTIC

Entre diverses candidates, l'elegida ha sigut Ana Obregón. "Ella ha sigut un mite eròtic d'Espanya i a més ha triomfat en l'aspecte laboral. No oblidem la sèrie 'Ana y los siete' va tenir una repercussió impressionant i encara en segueix tenint en països de Llatinoamèrica, on s'emet. A més, és empresària, ha sigut productora, presentadora de televisió durant anys i molt guapa. Així doncs, ho teníem molt clar. Té un èxit mediàtic important que era el que buscàvem per a aquesta nova trajectòria”, assegura la directora comercial.

A més, "Ana ha demostrat que es pot ser sexi, atractiva i tenir arrugues i agradar-se. Té poder físic", recalca un altre responsable de la publicació, Juan Camafort.

La mateixa Ana Obregón ha difós el seu últim posat estiuenc a través de les xarxes socials, on s'ha mostrat orgullosa d'haver-se convertit en 'trending topic'.

Al seu compte d'Instagram també ha promogut el seu últim projecte i ha pujat una foto del 'making of': "Eivissa, 8 del matí, 6ºC, pluja. Estilisme: un munt de tovalloles de l'hotel, barnús, anorac de plomes. La que està a dins de tot això soc jo", diu als comentaris.

LA CONDICIÓ

Notícies relacionades

Segons detalla 'Vanitatis', no hi va haver problemes a l'hora de pactar el reportatge. Encara que Obregón sí que en va deixar clars els termes. "Ens va dir que no volia que la convertíssim amb el Photoshop en una nena de 20 anys. Va ser la condició (...) Ana volia aparèixer guapa, però ser ella mateixa", explica Marcos.

El portal destaca que Obregón, que va tenir com a última aventura televisiva el 'reality' sobre la seva vida 'Algo pasa con Ana' (a DKiss), s'ha fotografiat en diverses ocasions al llarg de quatre dies amb banyadors, llenceria i altres vestits molt suggerents. 

Temes:

Premsa