ENLLAÇ MEDIÀTIC

Risto Mejide i Laura Escanes es van conèixer gràcies a Instagram

planeta-calleja-risto-mejide-escanes 1902719726 8431258 660x371

planeta-calleja-risto-mejide-escanes 1902719726 8431258 660x371

1
Es llegeix en minuts

Diumenge passat, 20 de maig, el publicista i presentador Risto Mejide va anar al programa de Jesús Calleja, 'Planeta Calleja' (Cuatro) com a convidat, acompanyat de la seva nòvia, la model Laura Escanes, amb qui es casarà dissabte que ve a Argentona (Maresme). A Ciutat del Cap, entre foques i taurons, van explicar com va sorgir la seva història d'amor. La xarxa en va tenir la culpa.

"Era molt petita quan el veia a la tele", va recordar Escanes, de 21 anys (els mateixos que li porta Mejide). "La meva mare em deia: 'Jo me'n vaig al llit, que aquest home ja està dient barbaritats'" quan feien 'Operación Triunfo'", va explicar. A ella li semblava molt "graciós".

Per la seva part, Mejide va explicar el seu amor a primera vista. "Jo sortia d'una relació, vaig deixar de seguir la que era la meva parella i els mitjans se'n van assabentar, perquè jo només la seguia a ella a Instagram. Em va molestar tant que aquella nit vaig agafar i a Instagram vaig buscar les 10 ties més bones que vaig trobar i vaig pensar 'us explotarà el cap perquè no sabreu si alguna és la meva nòvia, si he començat una relació amb totes 10...", va explicar. Però Escanes era l'única que va posar un 'link' als seus textos. "Hi vaig entrar. Eren gairebé les dues de la matinada, em vaig tirar com fins a les cinc llegint els seus textos i enamorant-me de les seves paraules", va confessar. "Abans d'anar-me'n a dormir el que vaig fer va ser enviar-li un 'Hola'". Al despertar-se, la model va respondre a la seva salutació.

PRIMERA CITA

Notícies relacionades

Després, van explicar la primera cita: "Ens vam donar els telèfons i el primer dia ens vam estar una hora parlant. Jo estava amb 'El rincón' [el seu programa a Antena 3], l'endemà tenia dues o tres gravacions. Havia de matinar però m'era igual. Quan vaig tornar [a Barcelona] li vaig dir que tornaria directe de l'aeroport" a veure-la.

Tots dos van defensar la seva relació, més enllà de la diferència d'edat. Mejide va recordar que no és normal que aquestes relacions siguin fàcils de portar per la pressió social. "Això és el anormal, deixar de ser feliç per la pressió dels altres".