JOGUINA DE MODA

Intervinguda d'urgència a l'empassar-se una peça del Fidget Spinner

tete

tete

1
Es llegeix en minuts

Una nena nord-americana de 10 anys va haver de ser intervinguda d'urgència per asfíxia en un hospital de Texas (EUA) a l'empassar-se una peça del Fidget Spinner, el joc de moda entre els menors. La mare de la nena, Kelly Rose, ha compartit a Facebook el que va passar dissabte i ha alertat els pares dels perills que pot tenir la 'nova baldufa'. Segons el seu relat, la seva filla es va empassar una de les peces metàl·liques del Fidget Spinner quan intentava netejar-la amb la boca. 

A la publicació de la mare a Facebook, explica que estava conduint el cotxe de tornada a casa amb la seva filla després que la nena tingués una exhibició de natació. La mare explica que, al sentir que la seva filla feia sorolls estranys, va mirar pel retrovisor al seient del darrere i va veure que la nena "estava vermella i que li sortia saliva de la boca". "Semblava que estigués en estat de pànic", diu. Llavors, la menor va assenyalar el seu coll i la mare la va portar a l'Hospital Infantil de Texas, on li van fer una radiografia que va revelar l'objecte causant de l'asfíxia. La nena va haver de passar pel quiròfan, on se li va aplicar anestèsia general, per poder treure la peça de la joguina de l'esòfag. 

Diu la mare que l'altra peça que li falta a la joguina, com es pot apreciar a la imatge, és en algun lloc del cotxe. 

Finger Spinner, el joc creat fa 20 anys per una mare nord-americana que fa furor entre els joves de tot el món. / periodico

Notícies relacionades

La mare denuncia en el seu post a la xarxa social que aquestes peces del Fidget Spinner surten amb facilitat i són perilloses pel risc d'asfíxia.

A continuació, l'escrit complet de la mare: