MALALTIA

Mor el bebè amb càncer a qui el seu germà consolava

La mare dels nens va penjar unes fotos fa dos mesos en què el gran dels seus fills li deia al petit, amb una malaltia de naixement: "El teu germà gran és aquí, tot està bé"

william-nino-anos-con-hermano-thomas-meses-que-padece-cancer-terminal-1489153525346

william-nino-anos-con-hermano-thomas-meses-que-padece-cancer-terminal-1489153525346

1
Es llegeix en minuts
JAHMILA CANALE / BARCELONA

Thomas, que el mes de març passat, amb 4 mesos, apareixia en unes imatges al costat del seu germà de 3 anys, que el consolava, ha mort a causa del càncer terminal que patia. Sheryl Blanksby, la mare dels nens, va pujar les fotos a les xarxes socials mentre William, el fill gran, acariciava i besava el petit malalt i li deia: "El teu germà gran és aquí, tot està bé". 

Notícies relacionades

Ara, dos mesos després, Thomas ha mort i el seu germà William apareix en un altre vídeo dient que està segur que el seu germà el trobarà a faltar i preguntant-se si quan plogui tornarà, ja que la seva mare li ha explicat que ha anat al cel, segons el diari 'Daily Mail'.

Sheryl ha pujat aquest dilluns una foto a Instagram en què comparteix el dolor provocat per la mort del seu fill dient: "És una tristesa immensa la que compartim, el nostre petit lluitador Thomas va desplegar les seves ales ahir a la nit [per dilluns]. Estava envoltat de la seva família i al costat dels seus pares quan va morir. Va lluitar molt, especialment quan s'esperava que visqués només durant unes quantes setmanes".