RESPOSTES AMB HUMOR

Els franctiradors de Twitter es confonen de Jordi Cruz

Els tuiters, indignats, critiquen el presentador d''Art Attack', que comparteix nom amb el cuiner protagonista de la polèmica sobre els salaris dels becaris

colaix-jordi-cruz-definitivo

colaix-jordi-cruz-definitivo

1
Es llegeix en minuts
JAHMILA CANALE / BARCELONA

Jordi Cruz, famós cuiner Michelin de Barcelona, ha estat aquests dies en l'ull de l'huracà per unes polèmiques declaracions sobre el sou dels becaris en l'alta cuinabecaris.

Després de defensar contundentment que els estudiants de cuina no cobressin per la seva feina, gran part de l'opinió pública ha esclatat en contra seu. I la polèmica ha esquitxat un altre Jordi Cruz, presentador televisiu d''Art Attack' -programa de la cadena juvenil Disney ChannelArt AttackDisney Channel- que ha hagut d'aguantar una allau de missatges sense tenir res a veure amb l'assumpte.

Notícies relacionades

Malgrat el to a vegades agressiu i insultant dels missatges, el manetes de Disney ha reaccionat bé i ha respost amb humor a les crítiques.

No és la primera vegada que Twitter es confon de famós per culpa del nom: el cantant nicaragüenc Luis Enrique va haver de demanar que el deixessin en pau perquè se'l va confondre amb l'entrenador del Barça després que el seu equip hagués perdut a París