AMOR ALS QUATRE VENTS

Vueling 'loves' Barcelona amb un avió decorat amb mosaics de Gaudí

L'aerolínia celebra els 100 milions de passatgers transportats des de l'aeroport de Barcelona-el Prat

vueling

vueling

1
Es llegeix en minuts

Vueling ha decorat un avió amb una serigrafia que imita els mosaics de Gaudí i la frase "Vueling loves Barcelona" per celebrar que l'aerolínia ha arribat als 100 milions de passatgers transportats des de l'aeroport de Barcelona-el Prat.

"Vueling és Barcelona", ha assenyalat en declaracions als mitjans el director comercial de la companyia, David García, després de presentar aquest avió homenatge, un model Airbus A-320 que forma part de les 108 aeronaus de la flota de l'aerolínia.

A l'acte, celebrat aquest dimarts a l'aeroport barceloní, també hi han estat presents la directora del Prat, Sonia Corrochano, i el director d'operacions de Vueling, Valentín Lago.

MÉS FREQÜÈNCIES I VOLS INTERNACIONALS

García ha recalcat que l'aposta de la companyia, que actualment opera a més de 130 destins des de la terminal T-1, seguirà sent l'aeroport barceloní, on augmentarà freqüències i ampliarà l'oferta de vols internacionals.

Notícies relacionades

"Hem apostat molt per Barcelona, hi seguirem apostant i avui ho celebrem amb aquest avió", ha subratllat el directiu, que ha afegit que la commemoració de la fita s'acompanyarà amb una promoció en vols.

Vueling va néixer a Barcelona el 2004 "per donar resposta a un nou perfil de viatger que demanava volar a preus competitius", i avui dia té un 36% de quota de mercat al Prat.