ALS ESTATS UNITS

Uns pares perden la custòdia de dos dels seus fills per humiliar-los a Youtube

Als vídeos del canal DaddyOFive els nens acaben plorant o autolesionant-se de ràbia i impotència, mentre els seus tutors riuen

custodiayoutube

custodiayoutube

1
Es llegeix en minuts

Un matrimoni de Baltimore (Maryland, EUA) ha perdut temporalment la custòdia de dos dels seus cinc fills (d'entre 10 i 17 anys), després que un jutge decidís que humiliaven els menors i els sotmetien a bromes pesades en vídeos que després penjaven al seu canal de Youtube DaddyOFive, segons ha explicat l'Oficina del Xèrif del comtat de Frederick.

Segons sembla, Michael i Heather, madrastra dels nens, penjaven vídeos del que denominaven les "entremaliadures" dels seus fills, amb què havien aconseguit sumar prop de 800.000 subscriptors. 

Ara, els tutors han esborrat del canal aquests vídeos i només n'hi han deixat un en què se'ls ha obligat a demanar disculpes pel seu comportament. 

AUTOLESIONS D'IMPOTÈNCIA

A la majoria dels polèmics vídeos els nens acabaven plorant i fins i tot autolesionant-se de ràbia i impotència, entre les riallades dels seus tutors. 

Notícies relacionades

"Després de reflexionar, ens hem adonat que havíem comès errors que van causar un cert dolor a la nostra família", exposen al text que acompanya el vídeo, on aquesta vegada són ells els que ploren.

Segons relaten mitjans locals, com 'The Baltimore Sun', la mare biològica de Cody i Emma, els nens, Rose Hall, ha obtingut la custòdia d'emergència dels nens després de denunciar el material de Youtube.