resposta després de la denúncia

Dani Mateo ('El intermedio') demana "perdó" amb 'El Baile de los Caídos'

L'humorista de La Sexta balla al Valle de los Caídos després de la polèmica pel seu acudit sobre la creu que presideix el mausoleu franquista

sexta

sexta

1
Es llegeix en minuts

L'humorista d''El intermedio' Dani Mateo ha volgut "demanar perdó als amics del Valle de los Caídos de la millor manera que sé, ballant" després de la querella interposada a ell i al presentador del programa de La Sexta, el Gran WyomingWyoming, per un polèmic acudit en aquest espai televisiu. 

Al ritme de la cançó 'Mueve la colita', Dani Mateo ha interpretat en el programa d'aquest dimecres la coreografia del que ha anomenat 'El Baile de los Caídoss'. Wyoming ha apuntat abans de la seva difusió que "hem fet una enquesta amb el públic que ens acompanya i han decidit que l'emetéssim. Hi han votat tots a favor, els molt cabrons". 

El dia abans de l'emissió del nou gag sobre el Valle de los Caídos, Dani Mateo ja anunciava a Twitter la seva visita al mausoleu franquista del municipi de San Lorenzo de El Escorial (Madrid). 

Notícies relacionades

Wyoming i Mateo, que van rebre el suport dels seus col·legues de professió per la persecució judicial als còmics, ja havien fet referència anteriorment a aquesta situació judicial. En una entrevista conjunta, tots dos van mostrar la seva sorpresa i indignació per la denúncia per l'acudit sobre la creu que presideix El Valle de los Caídos. "És una estupidesa que no té cap sentit", van opinar. Ara han tornat a respondre a la querella com millor saben, amb humor. 

Anteriorment, el programa de TV-3 'Polònia' ja havia fet la seva versió musical del 'Baile de los Caídos'. Aquesta vegada, el 'Franco polac' cantava i ballava al ritme de 'El Baile del Gorila', de Melody. "El brazo hacia arriba; el brazo hacia abajo; com los caídos; uy, uy uy; la patria salvamos", deia la lletra de la cançó.