NOVA APLICACIÓ DE TUNEJAT

'Memoji', l''app' que converteix la teva cara en una emoticona

Entre les 11 expressions que es poden utilitzar hi ha el riure, el plor, la cara que mostra el seu enuig traient fum pel nas o el que llança petons

 

  / ITUNES / LIGHTRICKS

1
Es llegeix en minuts

Les emoticones o emojis ja formen part de qualsevol conversa cibernètica de la vida quotidiana, principalment per mitjà de les aplicacions de missatgeria instantània, com per exemple Whatsapp. La popularitat d'aquestes icones, que poden representar des d'una cara que llança un petó fins a una altra que plora de riure, s'ha estès encara més per les xarxes socials.

LA TEVA CARA EN EMOJI

Cada vegada són més les plataformes per compartir imatges i vídeos que permeten als usuaris aplicar un filtre als seus 'selfies'. 'Memoji' és l'última aplicació creada per editar fotos amb emojis, que es pot descarregar a iTunes de forma gratuïta des del dia 31 de març. De moment, només està disponible per als dispositius d'iOS.

L'aplicació, desenvolupada per la companyia israeliana Lightricks, neix amb un concepte semblant al d'altres plataformes, com per exemple Snapchat. Els també creadors de l''app' Facetune, que serveix per eliminar imperfeccions o millorar alguns detalls dels retrats, han apostat aquesta vegada per animar les imatges dels usuaris, oferint-los diversos filtres que imiten les expressions d'emoticones.

¿QUINA EMOTICONA VOLS SER?

Notícies relacionades

D'una forma semblant, 'Memoji' converteix les instantànies, tant les que acaben de fer els usuaris com les que ja estan a la galeria d'imatges del mòbil, en emoticones. Fins ara aquesta nova aplicació de Lightricks inclou 11 dels emojis més populars, entre els quals hi ha el que somriu, el que està trist, el que porta ulleres de sol, el que mostra el seu enuig traient fum pel nas, el que està a punt de vomitar i, fins i tot, l'unicorn o el diable, entre altres.

Les imatges es poden descarregar posteriorment com una foto, un vídeo o un GIF, per poder compartir-les a través de les xarxes socials.