ESTRENA ACCIDENTADA

Un ocell impacta contra un home a Red Force, nova atracció de PortAventura

Després del xoc amb el "colom", i tot i haver-se fet sang a la cara, ha seguit disfrutant de la muntanya russa de Ferrari Land com si res

Vídeo en què es veu com alguna cosa impacta contra un home a Red Force, nova atracció de PortAventura / periodico

1
Es llegeix en minuts

El dia de l'estrena oficial (ja que aquest dijous va ser la presentació i l'estrena per a alguns elegits), la nova atracció de PortAventura Red Force, al recentment inaugurat Ferrari Land, ja ha generat el seu primer vídeo viral.

Un dels afortunats que ha pogut pujar el dia de la seva obertura al públic a la muntanya russa més alta -112 metres- i ràpida d'Europa ha sigut agredit per un ocell -ell assegura que és un colom- quan anava a 180 km/hora en un dels vagons.

L'home, a qui l'impacte contra l'au li ha causat una ferida a la cara -que li ha començat a sagnar- ha continuat després com si res, després de dir-li al seu company que el que havia impactat contra el seu coll era "un colom".

D'1 A 180 KM/HORA EN 5 SEGONS

Red Force, que té una acceleració d'1 a 180 quilòmetres per hora en només cinc segons, és la principal atracció de Ferrari Land, una zona que s'espera que atregui un milió de persones en el primer any de vida, cosa que catapultarà el públic de PortAventura a 5 milions de persones (va tancar el 2016 amb 4 milions), segons previsions del director general de PortAventura, Fernando Aldecoa.

Notícies relacionades

La nova oferta temàtica, barreja d'emocions fortes, motor, velocitat i l'esperit futurista de Ferrari, obrirà mercats com la mateixa Itàlia, els països nòrdics i del Benelux, i no es descarta que ajudi a obrir el complex durant tot l'any.

De moment, l'entrada és combinada i indivisible amb PortAventura, a un preu de 60 euros i amb horari de matí (de deu a cinc de la tarda, i, en temporada alta, un altre de sis de la tarda a una de la matinada).