L'ANELL DE L'ACCEPTACIÓ

Airbnb recolza el matrimoni gai a Austràlia amb un vídeo emotiu

La companyia proposa als australians portar un anell negre i trencat fins que persones del mateix sexe es puguin casar al país

gays2

gays2

1
Es llegeix en minuts

Homosexualitat i acceptació són dos termes que no sempre van de bracet. Airbnb, empresa dedicada al lloguer de pisos entre particulars, ha alçat la veu del col·lectiu gai en l'última campanya per lluitar per l'aprovació del matrimoni homosexual a Austràlia.

Notícies relacionades

Davant la negativa de l'actual Govern australià a legalitzar la unió conjugal entre persones del mateix sexe, la xarxa de cases de lloguer se suma a la lluita pel matrimoni igualitari per mitjà d'un vídeo amb el lema "Until we all belong" que protagonitzen tant membres de la comunitat LGBT com persones pròximes a aquest col·lectiu, principalment familiars.

A més, Airbnb materialitza el missatge amb la creació d'un anell negre, batejat "The Acceptance Ring" (l'anell de l'acceptació, en anglès), al qual li falta un tros per tancar-se del tot. Aquesta separació simbolitza “l'esquerda en el matrimoni igualitari que hem de tancar”, expliquen els responsables de la campanya.