MODIFICACIÓ ESTÈTICA

Twitter es queda sense ous

La xarxa social decideix canviar la imatge predeterminada que donava als seus usuaris quan creaven un compte i substituir-la per la silueta d'una persona

 

 

1
Es llegeix en minuts

La xarxa social Twitter ha decidit suprimir la imatge de l'ou del perfil dels comptes que no havien canviat la imatge, i ha posat en el seu lloc la silueta d'una persona, amb l'objectiu de desvincular-la dels trols -missatges molestos o provocadors a internet.

"L'ou s'ha associat amb comportaments negatius, i això no és just per a les persones que s'uneixen per primera vegada a Twitter", expliquen en un comunicat des de la xarxa social.

Des de feia 7 anys, els usuaris que creaven un perfil a Twitter veien com se'ls assignava com a imatge predeterminada un ou, símbol del naixement d'un nou compte a la xarxa social de l'ocellet. No obstant, algunes persones mantenien aquesta imatge i no la canviaven per una de més personal, i una part d'aquestes persones, a més, es dedicaven a fer trols a la xarxa social, i per això l'ou s'associava a un comportament digital negatiu.

"ESTAT BUIT"

Notícies relacionades

Per aquest motiu, la companyia ha decidit animar els usuaris a posar una imatge personalitzada, i també ha decidit canviar el famós ou per la silueta d'una persona. Segons el comunicat de la companyia, "la nova imatge per defecte se sent més com un estat o un marcador buit".

La nova imatge per defecte mostra la silueta d'una persona, sense elements que s'associïn a cap sexe, un disseny fet a consciència, igual que l'elecció del color, un gris que entenen que és més genèric i universal. La silueta "és temporal, inclusiva, sense gènere, universal i més seriosa", diuen des de Twitter.

Temes:

Twitter