Mitjana d'entre 110 i 131 exemplars per metre quadrat

¿Què passaria si les aranyes dominessin el món?

Un estudi recent assenyala que els aràcnids podrien menjar-se tots els humans en un any

A mother with her baby examines the sculpture Spider by French artist Louise Bourgois at Cologne’s Sculpture Park Exhibition Monday November 10, 1997. The 3.5 meters x 5 meters bronze sculpture is one of 30 sculptures of international artists shown in this exhibition. (AP Photo/Roland Weihrauch)

A mother with her baby examines the sculpture Spider by French artist Louise Bourgois at Cologne’s Sculpture Park Exhibition Monday November 10, 1997. The 3.5 meters x 5 meters bronze sculpture is one of 30 sculptures of international artists shown in this exhibition. (AP Photo/Roland Weihrauch) / AP

1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Si no pateixes aracnofòbia, pots començar a tenir-ne: un estudi recent assenyala que el 68% de les vivendes de Carolina del Nord (EUA) tenen aranyes als lavabos, i més del 75%, als dormitoris. En total, hi ha més de 46.000 espècies aràcnides a tot el món, una mitjana d’entre 110 i 131 aranyes per metre quadrat a tot el planeta.

La investigació, portada a terme per Martin Nyffeler i Klaus Birkhofer i publicada a 'Science of Nature', ha descobert a més que, al llarg de 365 dies, el total de les aranyes que hi ha al món serien capaces de consumir entre 400 milions i 800 milions de tones de carn.

Notícies relacionades

Les aranyes mengen almenys tanta carn com els 7.000 milions d’humans que s’estima que poblen la Terra. O, per fer la comparació més inquietant, la població d’aràcnids mundial consumeix bastantes més tones de carn que les formades per la biomassa total de tots els éssers humans adults del món, que és de 287 milions de tones.

En altres paraules: les aranyes podrien menjar-se tots els éssers humans en un any i encara quedar-se amb gana.

Temes:

Animals