CABREIG VIRAL

L'empipament de Vanessa Domínguez en la final de Miss Colòmbia

Les xarxes socials creen mems amb la reacció de la noia al no classificar-se per a la fase final

L’empipament de Vanessa Domínguez a la final de Miss Colòmbia / periodico

1
Es llegeix en minuts
JOSÉ MANUEL REAL / BARCELONA

Quan una persona s'esforça i es prepara a consciència per afrontar un repte, sigui de la magnitud que sigui, i no aconsegueix l'objectiu marcat, la frustració que pot sentir és comprensible.

Això és el que li ha passat a la model Vanessa Domínguez en el Concurs Nacional de Bellesa de Colòmbia, al quedar-se a les portes de la final i, en conseqüència, de la victòria en el certamen.

La dona més bella de Bogotà era l'última candidata juntament amb Vanessa Pulgarín, actual Miss Antioquía, per passar a la gran final del certamen, però la presentadora del concurs, Andrea Serna no va esmentar el nom de la jove, i va eliminar qualsevol opció de victòria. 

Notícies relacionades

Domínguez, en una espontània reacció, no ha dissimulat el seu empipament al no veure's entre les finalistes, i s'ha fet viral la seva cara de rebuig a la decisió del jurat. Les xarxes socials no han trigat a crear mems de la curiosa escena.

En la gran final celebrada, Laura González Ospina, representant de Cartagena, va ser elegida com la nova Senyoreta Colòmbia i tindrà el privilegi de representar el seu país en la gala Miss Univers.

Temes:

Mems Colòmbia