GENI AMB BIRRET

Mark Zuckerberg es gradua a Harvard 12 anys després de deixar la universitat

El CEO de Facebook, que va abandonar els estudis per fundar la seva empresa, farà el discurs de graduació el 25 de maig

Mark Zuckerberg i Bill Gates / periodico

1
Es llegeix en minuts

Mark Zuckerberg tornarà a la Universitat de Harvard. I no ho farà per reprendre els estudis que va abandonar el 2005 per muntar una de les empreses més importants del món, sinó per fer el discurs de graduació 2017 ('commencement speech') i, de passada, recollir el seu propi títol de graduat per la prestigiosa universitat.

Dotze anys després, Zuckerberg està al capdavant d'un dels gegants tecnològics més poderosos del món -Facebook està valorat en uns 400.000 milions de dòlars- i està considerat un dels genis de la informàtica més important dels últims temps.

PROHOM DE L'ERA MODERNA

"El lideratge de Mark Zuckerberg ha alterat la manera com ens relacionem socialment a tot el món. Pocs invents de l'era moderna poden competir amb Facebook, per impacte i per com ha fet que el món es relacioni entre si", destaca Harvard a la seva pàgina oficial.

MOLT MALS ACTORS

Notícies relacionades

La mateixa universitat també ha compartit a Youtube un vídeo en què Zuckerberg i Bill Gatesparlen del discurs de graduació del CEO de Facebook, i de com fa una dècada el creador de Microsoft també va tenir el mateix honor. "Sort amb el discurs. Espero que el títol honorífic t'ajudi a trobar la feina dels teus somnis", fa broma Gates a l'esquetx.

Per cert, el diàleg informal al sofà de Gates i Zuckerberg -que acaba d'anunciar que tornarà a ser pare d'una altra nena- pretén ser casual i divertit, però es nota d'una hora lluny que està guionitzat i que d'espontani en té més aviat poc. A més, com a actors són realment dolents.