la competició comença el dia 15

Fallas Play&Go, el Pokémon Go de les Falles de València

El joc de realitat augmentada proposa superar missions geolocalitzades estratègicament en els ninots i enclavaments de la ciutat

 

  / NOSPOON

1
Es llegeix en minuts

Si el creador de Pokémon GoJohn Hanke, s'enorgulleix que amb el seu joc ha aconseguit "que la gent surti de casa", ara el laboratori tecnològic No Spoon es proposa anar un pas més enllà i donar una utilitat turística concreta al popular joc de mòbils. Acaba de llançar Fallas Play&Go, "el Pokémon Go de les Falles de València", per promocionar la festa i la seva recent declaració com a Patrimoni de la Humanitat.

Amb aquesta aplicació, gratuïta i disponible en Android i iPhone, els jugadors podran utilitzar els seus mòbils per superar missions geolocalitzades ubicades estratègicament en monuments fallers o en llocs clau de la ciutat. D'aquesta manera podran aconseguir punts i competir per regals, gràcies a jocs de realitat augmentada.

Notícies relacionades

En aquest vídeo podeu veure un aperitiu de l''app'. La competició no estarà disponible fins al dia 15 i funcionarà durant les Falles d'aquest any. 

REGALS

Fallas Play&Co compta amb diversos patrocinadors i negocis i agrupacions valencianes que ofereixen regals als jugadors, com consumicions gratuïtes o fins i tot 'smartphones'.